Nem csak kedvesek, profik is egyben

Manapság az egyik legritkább dolog hogy ha az ember bármit be szeretne szerezni vagy bármilyen szükségletére megoldást keres egy-egy szolgáltató személyében, hogy kedvességgel és lelkiismeretes hozzáállással találkozik. Persze tisztelet a kivételnek, de rengetegszer veszem észre én is magamon, hogy igazság szerint nem csak hogy kiszolgáltatott helyzetben érzem magam ilyen esetekben, hanem a megoldást sem nagyon látom ezeken a szolgáltatókon. Mert hogy a normális az lenne, hogy kölcsönös együttműködés és öröm van az emberben, hiszen az én problémám megoldódik, ő pedig azt csinálhatja amit szeret, ráadásul még keres is vele, ami valljuk meg őszintén az alapja az üzleti életnek. Nagyon sokszor találkozok azonban azzal a hozzáállással, hogy úgy érzem magam, mintha hibás lennék hogy egyáltalán betértem az üzletbe vagy szeretnék tőle segítséget kérni.

Persze azért vannak bőven olyan szolgáltatók ma is, akik nem így állnak a vásárlókhoz és az ügyfelekhez, azonban tény, hogy nagyon nehéz őket megtalálni, legalábbis az biztos, hogy sokkal több időt és energiát kell beletenni a keresésébe. Én azonban már nem adom alább. Én megfogadtam magamnak, hogy nem fogok olyan csapattól vagy szolgáltatótól segítséget kérni akivel nincs meg a kölcsönös szimpátia és nem kedves segítőkészséget látok rajta, még akkor is, ha sokkal nehezebb dolgom van a keresgélés tekintetében így.

A legutóbb például egy xiaomi szervíz csapat segítségére volt szükségem, és meg sem álltam addig, még egy kedves, de szakmailag is tökéletes csapatot nem találtam a xiaomiszervizshop.hu csapatának személyében, akik biztos vagyok benne, hogy mindenki számára megoldást jelentenek a telefonok javítását tekintve, mindemellett pedig hihetetlen módon kedvesek az emberekkel. Lelkiismeretes és odaadó munkát végeznek és tényleg hálásak azért hogy segítséget nyújthatnak az emberek számára, hisz jól tudják hogy mekkora feladat és probléma manapság hogy ha az embernek csak egy napra is kiesik a telefonja a körforgásból. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedettek lesznek velük.