Új horizontok a szervezetfejlesztésben: A Kogwheel csapat és a hatékony tréningek

A szervezetfejlesztés, a coaching és a tréningek fogalma ma már sokak számára ismerős, függetlenül attól, hogy kis-, közepes- vagy nagyvállalatról beszélünk. A folyamatos fejlesztés létfontosságú, de a gyakorlatban az megközelítések változatosak lehetnek. A nagyvállalatok már nem elégednek meg csak azzal, hogy csapatot küldenek tréningekre és a munkavállalóktól elvárják a képzések teljesítését. Itt már az eredmények számítanak.

Fontos hangsúlyozni, hogy nem a munkavállalók a hibásak, ha nincsenek eredmények. Az a lényeges, hogy a tréningeket profi, tapasztalt csapat végezze, különben a vállalat csak üres szavakat pufogtat, ami nem hozza meg a várt előrelépést, sőt, növeli a munkavállalók elégedetlenségét és a vállalati költségeket.

Az eredmények hatása érezhető kell legyen, különben a vállalatok csak látszólag teljesítik a kor követelményeit, anélkül, hogy valós előrelépést érnének el a tréningekkel. Éppen ezért örülök, hogy ráakadtam a Kogwheel csapatára, akikkel már több mint másfél éve dolgozom együtt. Az ő szakértelmükkel hihetetlen eredményeket értünk el, látható a forgalom növekedése, és a kommunikációs tréningeknek köszönhetően folyamatosan nő az elégedett ügyfelek száma.