A legeslegjobb csapat

Nekem amióta az eszemet tudom a telefonom a mindenem. Azon csinálok mindent már egészen fiatal korom óta. Volt laptopom a főiskolán, de őszintén szólva, csak nagyon szűk keretek közt használtuk, hiszen már akkor is szinte mindent meg lehetett oldani ezekkel az okos telefonokkal, és persze nagyon gyorsan és kényelmesen, így aztán el is felejtettük már a laptop funkcióit akár az email fogalom lebonyolítása, akár az egyéb mindennapi feladatokra. Én persze emellett még a munkám során is nagyon sokat használom a telefonomat, szinte folyamatos kapcsolatban vagyok az ügyfeleimmel, hiszen ez a munkám titka, ez az erősségem, és tulajdonképp ezért választanak engem az összes többi partner közül aki még elérhető a piacon, vagyis ez számomra nagyon fontos, és a sikerem múlik rajta.

Nincs is ezzel gond általában, csak akkor, hogy ha valamilyen baleset éri a telefonomat, és valljuk meg őszintén ezek a készülékek már nem igazán arról híresek, hogy olyan nagyon stabilak lennének. Elég őket egyszer véletlen leejteni, és máris szükségessé válik egy-egy kijelzőcsere vagy éppen az akkumulátor szorul javításra a sok töltögetéstől. Szükség van tehát manapság már mindenképpen egy jó szerviz csapatra.

Hála a jó égnek nekem már évekkel ezelőtt ajánlották a https://androidszerviz.hu/ csapatot, akik azóta már számtalan esetben nyújtottak segítséget számomra, hiszen bármennyire is megfogadom, hogy nem telefonálok menet közben, és főleg nem pakolás közben, a vállamhoz szorítva a telefonomat, valahogy mindig beleesek ebbe a hibába, és bizony nagyon könnyen le is esik így a telefonom, tehát már nem egy kijelzőcsere esett meg számomra sem a kis csapat keze alatt, amellyel mindig nagyon meg voltam elégedve. Én biztonságban érzem magam így, mert tudom hogy nagyon gyors és profi segítséget tudnak adni számomra, és még egyszer sem kellett csalódnom, így bátran használom a készülékemet, még akkor is, ha nélküle félkarú óriás vagyok a munkámban is.