A legújabb csapattag

Amikor én munkát váltok valahogyan mindig az egész életem felborul. Ezt már harmad ízben érzem, és biztos vagyok benne, hogy nem lehet véletlen, de most már legalább azt tudom mondani, hogy bár minden fenekestül felfordult körülöttem, legalább a munkahelyemen nagyon nagy eredményekkel és hatalmas sikerrel tudtam kezdeni, ami azért alapjaiban meghatározza az én hangulatomat és jövőképemet is, így sokkal könnyebb a magánéletben bekövetkezett változásokat megszokni és elfogadni.

Történt ugyanis, hogy kaptam egy hihetetlen jó ajánlatot egy cégtől új munka terén, és sokat gondolkodtam, de úgy döntöttem, hogy eddig sosem volt elég bátorságom váltani és újat kipróbálni, most viszont meg fogom lépni, mert van elég tartalékom ha bármi történne ami negatív kimenetellel zárulna, és bizony sosem fogok tudni előre lépni bároság és kockáztatás nélkül. Ez azonban egy hatalmas lavinát indított el az egész életemre nézve, amit én akkor még persze csak nem is sejtettem. A magánéletem ugyanis teljesen felfordult, a párom nem igazán nézte jó szemmel, hogy sikeresebb kezdek el lenni a munka terén mint ő. Ez pedig addig fajult sajnos, hogy egy idő után el is váltak útjaink, annyira kibékíthetetlenül megromlott a kapcsolatunk. Persze ez nagy lelki nehézségeket okozott, így pedig sokkal nehezebb egy új munkahelyen, kiélezett helyzetben helyt állni, de én mindent megtettem hogy ez nekem sikerüljön. Legalább erre a sikerre szükségem volt, ha már minden más összedőlt hirtelen körülöttem.

Éppen ezért, amikor az új projekt marketing kampányáról volt szó, és éppen a termékfotózás témaköre került elő, egyszer csak egy teljesen új csapat ajánlásával léptem elő a vezetőség számára. Én ugyanis már dolgoztam régebben a Fotoda csapatával és nem csak a munka szervezése és rugalmassága, de az eredménye is kiemelkedően jó volt, hihetetlen szép és élethű képeket készítettek ugyanis, aminek mindenki a csodájára járt. Persze a vezetőség tehette volna azt is, hogy azonnal elutasítja az ajánlatomat, de hála a jó égnek inkább szerződést kötött, aztán pedig nem győzött dícsérni, amikor meglátta a munka gyümölcsét. A projekt pedig azóta is hihetetlen sikeres. Az új munkahelyemen pedig betonerős a helyem.