A legnagyobb apróság

Az ember életét sokszor olyan apró kis és jelentéktelen dolgok nehezítik meg, amire talán sosem gondolt volna az előtt, vagy épp sosem hitte volna el, hogy egy ilyen egyszerű, vagy épp nevezzük olcsó dolognak ennyire nehéz helyzetbe vagy feloldhatatlannak tűnő problémába sodorhatja. Én is így voltam ezzel, ráadásul egy nagyon nehéz időszakomban, mert a munkahelyemen komoly gondjaim voltak. Nem igazán jöttem ki a főnökömmel, és nem is igazán ment jól a munka. Nagy feszültség uralkodott azt gondolom minkettőnkben, és még nehéz helyzetbe is kerültem egy kábel miatt.

Tönkre ment ugyanis a szabadságom alatt a telefonomhoz való kábel, amivel tölteni tudtam volna, és hirtelen nem nagyon tudtam mit tenni, rendeltem gyorsan rendeltem egyet, de mivel mindenki a családban más telefont használ, nem nagyon tudtam kölcsön kérni sem. Tehát mivel a telefonom lemerült, ezért a főnököm azt gondolta, hogy kikapcsoltam és nem is akarok vele egészen egyszerűen kommunikálni. Máshogy nem tudtam sajnos elérni mert annyira amatőr vagyok, hogy a számát nem tudtam, tehát maradt a várakozás a rendelt termékre.

A baseusshop.hu oldalról rendeltem ugyanis gyorsan egy új baseus usb c kábelt, és reménykedtem, hogy rekord időn belül ki is tudják nekem szállítani. Az imám pedig meghallgattatott, mert másnap korán délelőtt már meg is érkezett hozzám az új kábel, és szinte azonnal, ahogy bekapcsolt a telefonom, már hívtam is a főnökömet, hogy tisztázzam a dolgokat. Persze ő nem nagyon akarta elhinni a kezdetekben ezt a sztorit, de később rájött, hogy ha nem akartam volna beszélni vele fél nap múlva sem hívom vissza, tehát legalább ebből nem volt probléma. Nagyon meg is szeretettem nem csak ezt a márkát, hiszen rettenetesen tartós, de az oldalt is, mert a rendelés rettenetesen gyors. Van tehát mindennek jó oldala is, találtam egy új kedvenc márkát és egy új kedvenc weboldalt a nehéz helyzet közepette.