A fiam új kedvence

Amikor a gyerekünk megszületik gyönyörködünk benne. Elképzelünk ezer dolgot, főleg azt, hogy éjszaka majd egyszer felébredés nélkül alszik, hogy nem kell hozzá felugrálnunk és hát egészséges lesz, és orvos, vagy ügyvéd, vagy biztosan valami világmegváltó tudós, feltaláló vagy bármi hasonló. Persze aztán rájövünk, hogy az éjszakák változékonyak és kiszámíthatatlanok, a határok folyamatosan feszegetve vannak, de nagyon szeretjük őket, ők is minket és nincs semmi, amit meg ne tennénk hogy ők boldogok legyenek.

Az én fiam most, tizenkét évesen kezdett el komolyabban érdeklődni az elektronikai eszközök irányába, és ki is találta, hogy ő bizony programozó lesz. Olyannyira, hogy el is vitette magát egy tanfolyamra, ahol őszintén szólva én azt gondolom mini zseniket képeznek, mert én már most nem tudom követni amit a gyerek csinál otthon a gépen és a telefonján. Persze mi nem bánjuk, mert látjuk rajta, hogy élvezi, jó társaságban van, jobban is tanul, szóval minden jótékony hatása megvan a tanfolyamnak és a törekvésének, egyet kivéve, hogy a kedvenc oldala jelenleg a https://wlshop.hu/, ahonnan számtalan meg egy dolgot rendeltünk már, és azt gondolom a folyamat még nem tart sehol, sőt, úgy érzem, hosszú távra be is betonozhatjuk ezt a számítógép kijelzőjére, ugyanis sokat fogunk még innen rendelni.

Persze látjuk a jó oldalt, hogy ez egy értelmes hobbi, nagyon jó hatással van a gyerekre, olyan dolgot tanul, amiből később jól meg fog tudni élni, és hát magatartásban és egyéb dolgokban is maximálisan pozitív a változás, de hát azért a folyamatos rendelgetések egy kicsi erőt kívánnak tőlünk anyagilag is. De mint mondtam, nincs olyan dolog, amit meg ne tennénk érte, főleg, ha látjuk hogy jó dolog és maximálisan értelmes.