Hallottál már róla?

Én cégvezetőként két éve léptem ki a vállalkozói létbe. Persze tudtam, már a megalapítás tervezgetésénél, az íróasztal mellett ülve, hogy hihetetlen sok erőt és energiát igényel a folyamat, de sosem gondoltam volna, hogy annyi nehézség és feladat fogja tarkítani és néha hátráltatni az utamat a siker felé. Egy vállalkozó legfőbb tulajdonsága kell, hogy legyen, hogy nem adja fel, bármi történjék is, és mindig a megoldást keresi, így tettem én is, és azt gondolom mindent sikerült is megoldanom, még éppen időben.

Azt nagyon sajnálom, hogy a Kogwheel csapatával csak egy fél éve ismerkedtem meg, mert biztos vagyok benne, hogy segítségükkel számtalan hibát meg tudtam volna előzni, ami a szervezet kialakítását, a munkavállalók kiválasztását és képzését illeti. Amióta ugyanis együtt dolgozom velük a vállalati hatékonyság folyamatosan nő és számos olyan belső probléma, ami eddig felütötte a fejét időközönként, már egyáltalán nem jelent problémát. Hatalmas segítséget nyújtanak számomra a vállalati coaching és a stresszkezelés területén is, amiért hihetetlen hálás vagyok.

A legújabb szolgáltatás, amit igénybe vettem náluk, az asszertív kommunikáció, mint szervezetfejlesztési tréning. Ennek során a munkavállalók különféle viselkedési formákat ismernek meg, azonosítják és megtanulják a helyes kezelésüket. Megtanulják, hogy hogyan reagáljanak mások viselkedésére, akár váratlan helyzetekben, belső szituációkban vagy a partnerekkel való kommunikáció során. A vállalati kommunikáció ezáltal hihetetlen módon fejlődött, és ezt nem csak a belső méréseim, de az ügyfelek visszajelzései is egyértelműen mutatják. Csak ajánlani tudom őket mindenki számára, ha már a piacon lévő vállalkozó, ha még csak tervezgeti egy cég kialakítását. Biztosan nagyban hozzá fognak járulni, hogy könnyebben tudja elérni az ember a kitűzött célokat és sikereket.